1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz pęcherza |
Ola Olka
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8005
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2019-10-02, 06:53 Temat: Guz pęcherza |
Monia176 bardzo mi przykro. Zrobiłaś wszystko co było możliwe. Przyjmij wyrazy współczucia. |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2019-08-20, 07:23 Temat: Guz pęcherza |
Monia176 napisał/a: | Chyba muszę uszanować jego wolę. | Jeżeli tak jest to napewno. Widać że stan taty się pogarsza. Trudne chwile przed tobą. Trzymaj się.... Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2019-08-19, 07:43 Temat: Guz pęcherza |
Monia176 też się zastanawiam czy tak można. W końcu jeżeli tata jest dializowany to nerki nie pracują, lub nie pracują dobrze - więc te dializy są konieczne... czy mylę się tu?
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2019-08-08, 07:35 Temat: Guz pęcherza |
Monia176 napisał/a: | To i tak zostaje leczenie paliatywne 😢 | Bardzo mi przykro.
Oznaczałoby to że leczenie radykalne zostało zakończone i możecie starać się o opiekę HD.
Powinnaś o tym pomyśleć dostaniecie wsparcie w opiece nad tatą, leczenie objawowe i pomoc w zwalczaniu ewentualnych bóli.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2019-08-05, 07:28 Temat: Guz pęcherza |
Monia176 napisał/a: | rak uroteidalny CT4N3M1 | Jak już napisały koleżanki sytuacja jest trudna. Choroba jest bardzo zaawansowana, tata słaby - przykro mi ale niewiele tu się da na ten moment zrobić. Tylko leczenie objawowe... Monia176 napisał/a: | Nie chce jechać do szpitala. Chyba źle się dzieje 😢 | Tak. Nie jest ciekawie. Jeżeli tata jest dializowany to nie może ot tak przerwać tego.
Czy wy macie oiekę HD?
Pozdrawiam serdecznie |
|
|